Steun ons

Music Film Festival is een jong filmfestival  dat met groot enthousiasme georganiseerd wordt door een groep muziek- en filmfanaten. We maken geen winst, we maken eigenlijk alleen maar kosten om een prachtig programma met de beste muziekfilms samen te stellen en aan jullie te laten zien. Splinternieuwe films, opvallende films, films over muziek of muzikanten die je gewoon gezien en gehoord móet hebben. Dat is onze drive, dat is wat we willen en elke cent die we na een festivaleditie overhouden, gaat in de pot voor de volgende editie.

Wil je ons daarbij helpen? Stort elk willekeurig bedrag op ons rekeningnummer onder vermelding van je naam en adres, zodat we je straks in ’t zonnetje kunnen zetten en hopelijk kunnen verrassen met een leuk cadeautje. IBAN-nummer: NL04 ABNA 0832185604

Culturele ANBI-status

► Music Film Festival is in het bezit van een culturele ANBI-status, het officiële document kun je hier inzien. Dat betekent dat je als donateur van het Music Film Festival extra belastingvoordeel hebt. De overheid stimuleert namelijk het doneren aan culturele instellingen door je te laten profiteren van extra belastingvoordeel: je gift wordt voor 125 procent in aanmerking genomen bij het opgeven van je aftrekposten. Bereken hier het voordeel.

Link naar beleidsplan